Nieuwe naaimachine

Dit weekend ging ik samen met mijn mama naar Mertens in Melle. Deze naaimachinewinkel is gespecialiseerd in Brother naaimachines . Ook de naam was een bijkomend pluspunt πŸ˜‹.

Binnenkort ga ik uitbreiden. Ik ga een btw-nummer aanvragen en mijn eigen Etsy webshop beginnen. Allemaal spannende vooruitzichten. De voorbije jaren gebruikte ik vooral het naaimachine van mijn moeder. Dat kon natuurlijk niet blijven duren en daarom trokken we naar Melle.

Het machine is een echt pareltje! Met automatische inrijgnaald, verschillende voorgeprogrammeerde steken en automatisch hechten/ knippen. Daar zal ik honderden meters garen mee uitsparen.

Maar dat is niet het enige machine dat we kochten! Voortaan ben ik ook eigenaar van een spiksplinternieuw borduurmachine. Dit machine zet al mijn projecten in een mul van tijd om in een gepersonaliseerd kunstwerkje. Met een aantal voorgeprogrammeerde lettertypes en afbeeldingen kom je al een heel eind. Maar dankzij een software-pakket en een USB poort kan ik ook mijn eigen ontwerpen, afbeeldingen en logo’s uploaden en borduren.

Het was voor mij een grote investering. Maar dankzij de steun van mijn ouders kan ik doen waar ik van hou. Hopelijk lukt het me om alles op poten te zetten, wish me luck! 🀞🏻

Tips zijn altijd welkom!

Groetjes

Ruth

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s